“De kracht van Social Media…” Dat weten we allemaal, maar wat is dat eigenlijk… het aantal volgers is niet altijd het belangrijkste. Wij zetten in op engagement zo is de kwaliteit van ons bereik vele malen hoger. Een krachtige tool voor uw merk of bedrijf.

Direct contact?

Elkaar triggeren, elkaar verrassen…

Er zijn vele golfevenementen in Nederland, in elke vorm en voor elke type speler. Maar zijn ze ook verrassend genoeg…? Goed, dat is ook niet altijd nodig. Samen met Approach golfmarketing bedenken we elke keer een bijzondere twist aan onze meetings zodat er altijd een belevenis is voor onze community.

Online en offline

Niet alleen online kunt u onze community benaderen maar ook offline, via o.a. onze goodiebag. Deze is na de eerste meeting al een echte blijver. Van onze InstagramNL bagtag tot een persoonlijke golfbal, van eten/drinken tot folder. Graag kijken we met u hoe we u merk kunnen inzetten binnen onze filosofie.

Uw golfbaan in beeld

Promoot uw Golfbaan. We zijn altijd opzoek naar locaties voor onze meetings. Graag komen we met u in contact om te praten over de mogelijkheden.

Contact