Het ontmoeten en verbinden van Instagrammers die een passie hebben voor golf. Real life contacten vanuit de online wereld direct op de golfbaan. Onze meetings zijn er voor iedereen die plezier bovenaan heeft staan.

Niet alleen golfen…

In reallife contact hebben met de golfers achter de accounts. We organiseren een wedstrijd met wat leuke spelelementen. Tijdens het diner volgt de prijsuitreiking waarbij iedereen aanwezig is. Maar gezelligheid en nieuwe mensen lekker kennen dat is echt winnen. Ontspannen bakje koffie aan het begin, een lekkere borrel met je flight en afsluitend een eenvoudig diner en je bent veel leuke contacten rijker.

#instagolfnl

Onze deelnemers zijn er trots op member te zijn van InstagolfNL. De mooie houten bagtag krijgt dat ook een prominente plek aan de tas. De unieke sfeer van onze meetings zorgt er voor dat ze uitkijken naar de volgende meeting. Voor een indruk van de sfeer kijk je op Instagram naar de hastag #instagolfnl. We hopen 2x per jaar een meeting te organiseren en houden zoveel mogelijk rekening met de bereikbaarheid en kwaliteit.

en hebben we je overtuigd?