Al het goede komt in drieën! En daarom worden de ijzers weer gesmeed en de drivers weer gekruist! Na de overwinningen van de Dandies in 2021 en 2022 willen de Divas revanche.

Op zaterdag 16 september 2023 gaan we na het succes van de voorgaande twee jaren opnieuw de leukste fun golf battle van het jaar houden: een 18 holes wedstrijd tussen Golfdivas & Golfdandies. En wie komt er aan het einde van deze nu al weer legendarische dag als winnaar tevoorschijn? Toch weer de mannen of zijn het deze keer de vrouwen?

In samenwerking met het Golfdiva.nl organiseert InstagolfNL deze ludieke wedstrijddag. En dat doen we op een mooie centrale locatie op een fantastische golfbaan: De Kroonprins in Vianen! Iedereen speelt zijn/haar eigen individuele 18 holes maar tegelijkertijd zorgen wij voor een spannende wedstrijdvorm waarbij je het in je flight al opneemt tegen je tegenstanders van de andere sekse en waarmee je punten gaat scoren voor de grote Teamscore.

Aan het einde van de dag zal duidelijk worden wie deze fun golf battle heeft gewonnen. Het wordt een ongelooflijk gave dag met ook geweldige individuele prijzen.

Wil je een indruk van het event? Check dan even de foto’s van de vorige jaren.

Meer informatie vind je op de website van Golfdiva.nl. Hier kan je je ook direct inschrijven!

Informatie en inschrijven